2011. augusztus 28., vasárnap

A búcsúbuli képekben és néhány szó

Hallo!

Miután a Kalickában végeztünk éjfél körül, elmentünk a Blaha felé gyros-ozni. Majd néhányan elmentünk a Tompa utcai Pointer-be inni literes sört. Mint egész este, most is meleg volt, de ezen a helyen az emeleten még melegebb, szakadt rólunk a víz.



Itt is mozogtak az emberek és csatlakozott Kis Dani is. Utána átmentünk 2 taxival hatan a Romkertbe, mert ott voltak Zsófi barátnői és zene is. Állt sor a bejáratnál. Ezalatt a nálam levő maradék ásványvizet rálocsoltam Bencére, nem akartam bevinni a helyre. Ezt viszont a biztonsági őrök is nyomon követték, ezért nem engedtek be a helyre, mert nem vagyok elég kulturált.. Próbálkoztunk négyen még egy pólócserével, mondtuk a leöntött pólóra, hogy batikolt, de így sem tudtunk túljárni az eszükön. Azért utólag örülök, hogy nem vertek meg.



Szóval feladtuk és visszaindultunk Bencével át az Erzsébet hídon az Astoriához, hátha kinyitott már egy aranypéntekes hely. Csatlakozott hozzánk Dénes meg Dani a Ferenciek terén, és Dani unszolására bementünk egy kaszinóba az Astorián. Mindenki bedobott 500-at a közösbe és feltettük a pénzt a feketére, hiába mondtam egyedül, hogy a pirosra, persze, hogy buktuk. Ezért ami ropit, repigyufát le tudtunk nyúlni, lenyúltuk, és álltunk tovább egy félreeső utcába sörözni.


A hely aranypéntekes volt (ez egy Arany Ászok promó, aminek keretében szept. végéig egy pohár áráért adnak egy korsó sört) Hajnal  4-kor sem adtak még akciós sört, ezért maradt a 300-as ár. Itt még elvoltunk 1 órát, aztán mentünk ágyba.

Elég kimerítő, de élménydús este volt! Akadt mit elraktározni, de a képek most is segítenek. :)

Szóval itt vannak a gépemmel készült kalickás képek, utána sajnos lemerült az aksi, és csak néhány kép erejéig támadt fel ismét..

Zozó

1 megjegyzés:

  1. Hali!

    Úgy látom, ez az este tényleg jól sikerült! Ezt már éreztem akkor is, mikor éjjel 1kor felhívtatok, és sokan sok mindent összefüggéstelenül próbáltatok mondani nekem, de most a képek magukért beszélnek:))) Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni!!!

    Máté

    VálaszTörlés